PK REPTÉRI PARKOLÓ

Biztonságos parkoló a reptér közelében.

Válassza a PK reptéri parkolót, ha azt szeretné, hogy elutazása ideje alatt gépjárműve 100%-os biztonságban és felügyelet mellett legyen megőrizve.

Parkolóhelyet foglalok
Bővebben

BEMUTATKOZUNK

Mit érdemes tudnia rólunk?

A vállalkozásunk egy 4000nm-es, elektromos kerítéssel, 24 órás kamerás megfigyelő rendszerrel ellátott, felelősségbiztosítással külön biztosított, illetőleg állandó jelenléttel rendelkező Reptéri parkoló, ami a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől 5-6 percre helyezkedik el. Az ügyfeleink repülőgépes utazásuk előtt a parkolóban foglalnak helyet járművükkel. A parkolást követően a csomagjaikat átrakjuk az általunk fenntartott kisbuszba, majd a gyors adminisztráció után eljuttatjuk őket a repülőtér induló oldalának bejáratához.

Parkolóhelyet foglalok

ELEGÁNS ÉRKEZÉS ÉS TÁVOZÁS

Képzelje el a következő helyzetet:

Egy esős, szürke hétköznap reggel van. Ön a reptér felé tart személygépkocsijával. Úton-útfélen, taxiból kiszálló, esernyővel ügyetlenkedő utasokat lát, akik latyakos vízben taporogva próbálják irataikat és önmagukat is szárazon tartani, amiből persze egyik sem valósul meg teljesen. Laza félmosollyal veszi tudomásul, hogy Önnek nem kell ezen átesnie, mivel korábban parkolóhelyet foglalt nálunk.

Egyből a parkolóhelyünkre érkezik, ahol a gyors adminisztrációt követően már át is ülhet kisbuszunkba, mi pedig egyenesen a reptéri terminálhoz szállítjuk Önt. Elegánsan és szárazon kiszáll kisbuszunkból azzal a felemelő érzéssel, hogy saját sofőrszolgálat áll rendelkezésére. Visszaérkeztekor pedig ugyanezzel a módszerrel visszaszállítjuk Önt autójához, míg a többi utas taxit kell, hogy fogjon.

Parkolóhelyet foglalok

SZOLGÁLTATÁSAINK

Ezért érdemes minket választania

Szolgáltatásaink a maximális kényelmet, biztonságot és dinamikus ügyintézést helyezik prioritásba, így garantálni tudjuk, hogy az együtt működésünk végén elégedetten tud távozni tőlünk.

Ingyenes Poggyász Súlyellenőrzés

Megérkezéskor a parkolóban ellenőrizheti a csomagjai súlyát

Reptéri Parkolás

Gyors adminisztráció, egyszerű fizetés és teljeskörű biztonság várja.

Ingyenes Reptéri
Transzfer

A PK Reptér Parkoló és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér terminálja között oda és vissza.

AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS FOLYAMATA

Lépésről-lépésre

Az együttműködés néhány egyszerű lépésből áll. A folyamatokat, az eddigi tapasztalatok és ügyfeleink visszajelzései alapján folyamatosan optimalizáltuk, így Önnek már egy bizonyítottan jól működő és kényelmes metodikát tudunk biztosítani.

1

Ön megérkezik a helyszínre

Gépjárműjével megérkezik a PK reptéri parkolónkhoz.

2

Áthelyezzük a csomagokat

Megérkezését követeőn átpakoljuk csomagjait az általunk üzemeltetett kisbuszba.

3

Adminisztráció

A pakolást követően elintézzük az adminisztratív tevékenységeket, és várakozás nélkül azonnal elvisszük a reptér indulási oldalának bejáratához.

4

Felügyelet

Az Ön távollétében megőrizzük és felügyeljük gépjárművét.

5

Értesítés

Visszaérkeztekor, az általunk megadott telefonon elérhetőségen értesít bennünket.

6

Visszatérés

Az értesítést követő 10 percen belül a kijárati oldalnál fogjuk Önt várni, és kisbuszunkkal visszavisszük gépjárművéhez.

Parkolóhelyet foglalok

KISBUSZ

Ezzel a kisbusszal fogjuk Önt a reptérre szállítani

Klimatizált, 8 személyes transzfer kisbusszal visszük át az aktuális reptéri terminálhoz. A reptéri parkolást megelőző ügyintézés általában 15-20 percet vesz igénybe, de érdemes reptéri utazása tervezésekor 30 perccel számolni.

Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér termináltól a PK Reptér Parkolóba

Külföldi utjáról hazaérkezve is a rendelkezésére állunk! Ha a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér terminálon átvette a csomagjait, azonnal hívhat a parkolása kezdetekor kapott parkolókártyán lévő telefonszámon és pár percen belül megérkezik kényelmes, gyors és ingyenes transzfer járatunk a kért reptéri terminálhoz és visszavisszük a reptéri parkolóban őrzött autójához. Rugalmas transzfer folyamataink igazodnak reptéri igényeihez akkor is, ha repülő járata vagy feladott csomagja esetleg késik.

Nem kell ismerőseitől, barátaitól szívességet kérnie a kijutásban és a visszajutásban. Nincsenek ebből fakadó plusz költségek, nincsenek hosszú várakozások, kellemetlenségek. Saját autójával utazhat, nincs kötve máshoz, nem kell alkalmazkodnia körszállítás esetén.

Parkolóhelyet foglalok

GYAKORI KÉRDÉSEK

Megválaszoljuk előre, esetlegesen
felmerülő kérdéseit

Összegyűjtöttük azokat a gyakran előforduló kérdéseket, amiket leendő ügyfeleink, az együttműködés
megkezdése előtt szoktak nekünk feltenni.

Helyben fizetek, vagy előre?

A helyszínen készpénzben, vagy bankkártyával kell megfizetni a parkolásod díját.

Hogyan jutok ki a reptérre?

A szolgáltatásunk része a reptéri transzfer szolgáltatás a parkolóból a reptérre, és vissza.

Az autóm kulcsát a parkolóban kell hagynom?

Az autód kulcsát igény szerint a parkolóban is hagyhatod, de nem kötelező.

A parkolásra mennyi plusz idővel számoljak?

A parkolás és az ezzel járó adminisztráció 5-10 percet, a transzferjárat menetideje a parkolóból a repülőtérre 6-8 percet vesz igénybe. Így a biztonság kedvéért érdemes 20-30 perccel számolnod.

Mennyibe kerül a parkolóból a repülőtérre a transzfer?

A parkolás díja tartalmazza a transzfer-szolgáltatást a reptérre, és vissza.

Kártyával kell fizetni?

Igény szerint bankkártyával is fizethetsz.

Ha éjszaka 2 óra körül érkezem a parkolóba, mert 5 órakor indul a gépem, akkor is átszállítanak a reptérre?

Igen! A nap 24 órájában alkalmazkodunk az ügyfeleink igényeihez. A transzfer-szolgáltatást minden esetben tartalmazza a parkolás díja.

A gép indulása előtt mennyi idővel korábban érdemes a parkolóba érkezni?

2, 2 és fél órával előbb.

BIZTONSÁG

Hogyan gondoskodunk gépjárművének
100%-os biztonságáról?

Parkolónk korszerű biztonsági kamerákkal vannak felszerelve, emellett 0-24 órás folyamatos felügyelet biztosítunk. Ezen szolgáltatásainknak köszönhetően egyszer sem fordult még elő fennakadás, probléma, a gépjárművek megőrzésének ideje alatt. A parkoló, valamint a kisbusz is külön kockázati biztosítással rendelkezik.

Kattintson ide kamera szabályzatunk megtekintéséhez!

RÓLUNK MONDTÁK

Mit mondanak azok, akik igénybe vették már szolgáltatásainkat?

Elégedett ügyfeleink listája napról napra nő. Íme néhány visszajelzés – a teljesség igénye nélkül – szolgáltatásainkról.

“Éppen ilyen szolgáltatást kerestem! Nem minden esetben megoldható, hogy taxival menjek ki egészen a repülőtérig, a kocsimmal sokkal gyorsabb, olcsóbb és persze egyszerűbb is. Remek kezdeményezés, végig biztonságban éreztem az autómat, a távollétem ideje alatt.”

Horváth Pál

“Minden nagyon könnyen és gyorsan ment, az adminisztrációtól kezdve a reptérre utazásig. A weboldal mindenről tájékoztatott, így nem értek kellemetlen meglepetések. Elégedett vagyok a szolgáltatással, amit kaptam.”

Balogh Zita

“Szerintem az egyik legméltányosabb árazás ezen a területen. Abszolút megfizethető és a pénzemért cserébe professzionális szolgáltatást kaptam. Nem volt kapkodás, idegeskedés, mindent előre tisztáztunk és pontosan úgy is történt. Ajánlom őket, jó szívvel.”

Pataki Áron

“Kornél végig nagyon szívélyes és segítőkész volt! A repteret is gyorsan megközelítettük a kisbusszal, sokkal kényelmesebb volt így, mint taxival utazni. Arról nem is beszélve, hogy olcsóbb is! Amikor pedig visszatértem a repülőtérre, tudtam, hogy az autóm itt vár, egyből beleülhetek és hazamehetek.”

Kiss Dénes

ÁRAINK

Tekintse meg aktuális árainkat!

Árlistánkat a magyar állampolgárok pénztárcájához igyekszünk igazítani. Egy gyors közvélemény-kutatás eredménye alapján nálunk a legbarátságosabbak az árak ezen a területen!

PARKOLÁSI NAPOK ALAP ÁRAK
1-3 nap 4 400 Ft
4 nap 4 900 Ft
 5 nap 5 500 Ft
6 nap 6200 Ft
7 nap 6900 Ft
8 nap 7 600 Ft
9 nap 8 400 Ft
10 nap 8 900 Ft
11 nap 9 400 Ft
12 nap 9 800 Ft
13 nap 11 000 Ft
14 nap 11 600 Ft
15 nap 12 000 Ft
16 nap 12 500 Ft
17 nap 13 000 Ft
18 nap 13 500 Ft
19 nap 14 000 Ft
20 – 31 nap 15 000 Ft
 • Amennyiben 30 napnál hosszabb távú parkolást igényel, kérjük vegye fel a kapcsolatot a reptéri ügyintézőinkkel, és 1 órán belül egyedi reptéri parkolás szolgáltatás ajánlatot adunk!
 • A nyári repülőtéri főszezonban, valamint a munkaszüneti napok és ünnepek alkalmával gyakori reptéri parkolónk teljes kihasználtsága, ezért garantált reptéri parkolóhelye biztosítása érdekében minél előbb foglalja le autója reptéri parkolóhelyét!
 • Reptéri parkolónkba 22 óra után érkezőknek, valamint a 24 óra után Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér termináljára hazaérkező vendégeinknek hajnali 3 óráig nem számítunk fel plusz reptéri parkolási napot.
 • 12 órán belüli telefonos vagy személyes parkoló foglalás esetén 500.-Ft. sürgősségi díjat számolunk fel!
 • A reptéri parkoló árak az ÁFA-, a reptéri transzfer-, és a reptéri behajtás díját is tartalmazzák!
Parkolóhelyet foglalok

FOGLALÁS

Foglaljon parkolóhelyet még ma!

Ha tudja, hogy a közeljövőben külföldre fog utazni repülőgéppel, akkor ne habozzon, biztosítsa be kényelmes utazását és gépjárműve biztonságát időben!

 • Parkolóhelye foglalását on-line, a kapcsolati űrlap kitöltésével, vagy a +36/70-949-7771-es telefonszámon is leadhatja.
 • 12 órán belüli érkezés esetén, foglalását a gyors és pontos ügyintézés érdekében, csak telefonon tudjuk garantálni!
 • Kérlek, hogy az űrlapon a csillaggal jelölt mezők mindegyikét töltse ki!
 • Ha nem biztos repülőgépe járatszámában, akkor elegendő a légitársaság és a desztináció nevét beírnia az adott foglalási mezőbe!
 • A foglalásodat követően összegezzük a megadott adatokat, kikalkuláljuk a végösszeget és válaszlevélben megírjuk Neked. Ezt követően lehetőséged lesz a levélben mellékelt bankszámlaszámra, a megadott adatokkal előre rendezni a foglalás árát.
 • Miért érdemes előre utalva rendezni az anyagiakat? Azért mert így tisztább és lekövethetőbb lesz a folyamat. Arról nem is beszélve, hogy az érkezéskor ennyivel is kevesebb adminisztrációs teendőnk lesz majd.

Elolvastam az Általános szerződési feltételeket, a Parkolási szabályzatot, a Kamera szabályzatot, és az Adatvédelmi tájékoztatót, és elfogadom az ezekben ismertetett feltételeket. A feltételek elfogadása szükséges a foglalás leadásához.

Továbbra is maradtak kérdései? 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, az alábbi elérhetőségeink egyikén!

kornel@pkrepterparkolo.hu
+ 36 / 70-949-7771

Visszatérő vendégeinknek 10%-os kedvezmény!

Parkolóhelyet foglalok